За нас

ФИТНЕС ТИТАНИУМ

„Титаниум“ с годините се утвърди като водеща фитнес марка, която не прави компромис, с това което предлага! Вече почти 10 години се опитваме да дадем най-доброто от себе си на клиентите и то на достъпна цена.

 

Залите ни се характеризират с огромно разнообразие от силово и кардио оборудване на водещите марки в сферата. Кросфит и стречинг зоните са важна част от нашите центрове, т.к. знаем колко важни са те. Невероятният ни интериор стана лицето на нашата марка, като успяваме да го съчетаем с фунцкионалност и мотивираща атмосфера.

Персоналните ни треньори са на изключително високо ниво и са в помощ на всеки желаещ да постига резултати. Протеиновите ни барове са разнообразни и с усет към най-новите тенденции в света на хранителните добавки.

 

С годините успяхме да разработим и наша модна спортна линия дрехи– Titanium Sportwear, в която ще отркиете комфортни и качествени модели с уникален дизайн.
Най-важното нещо, което се стремим да даваме на клиентите си е нашето приятелско отношение, така че заповядайте да го получите и Вие!

TITANIUM FITNESS

Заповядайте при нас